Çerkezköy Kombi ve Petek Temizliği

ÇERKEZKÖY KOMBİ ve PETEK TEMİZLİĞİ; işleri özellikle kış gelince kullanıcıların yaptırdıkları işlerin başında gelmektedir. Isınma amaçlı kullanmış olduğumuz bu ürünlerin belli dönemlerde bakıma ihtiyaçları vardır. Bütün yaz boyunca kombi ve petekler çalışmaz.Bu bazen kombilerin pompalarının tıkanmasına bile sebep olabilmektedir.

Firmamız tesisat sektöründe çalışan bir firmadır. Kombi bakımı hizmeti vermemektedir. Sadece makine ile petek temizliği gibi hizmetler alabilirsiniz. Firmamız Kombi bakımlarının yetkili servis tarafından yapılmasını uygun bulduğu için  kombi bakımı ile alakalı çalışma yapmamaktadır.

Petek temizliği konusunda uzun yıllardan beri çalışma yapan firmamız tesisat konusunda bilgi ve tecrübeli ekip elemanları ile çalışmaktadır. Firmamız kombi bakımı ile petek bakımının ayrı yapılması gerektiğini düşünerek sadece petek temizliği ve tesisat ile alakalı işler ile ilgilenmektedir. Zaten kombi bakımı yapan ile petek bakımı yapan birinin yaptığı işlere bakınca sizde işlerin birbirinden farklı olduğunu görürsünüz.  Çünkü kombi gaz ,elektrik ve su ile çalışan bir ekipman olduğu için yapılan bakım işlemi farklıdır. Ayrıca kombiye bilinçsiz kişilerin dokunması hem malınıza hem canınıza sıkıntı getirecek durumlara yol açabilir. Çünkü televizyonlar da haberlere konu olmuş çok kombi patlaması,kombi yüzünden çıkmış yangın veya kombi baca gazından zehirlenmeler olduğu görülmüştür. İşte bu gibi durumlarda insanlar sorumlu aramaya başlarlar.Eğer kombi bakımınızı yetkili servise yaptırıyorsanız böyle bir olay başınıza gelmiş olsa bile en azından bir sorumlu bulabilirsiniz. Fakat ucuz olsun diye mahallede bir arkadaşa yaptırdım, şurada bir tesisatçı vardı o yaptı gibi sözler sonradan pek işe yaramaz. İşte firmamızda üç beş kuruş fazla kazansın diye bu tür riskli işlere girmemektedir. Her işi ehline bırakmak lazım diye düşünmektedir. Zaten ucuza bir iş yaptırıyorsanız o işten pek fayda görmezsiniz. Çünkü kalite tesadüf değildir.

Çerkezköy Kombi ve petek yıkama

Kombi bakımında ne yapılıyor

  • Filtre temizleme,
  • Genleşme Tankının hava kontrol ve takviyesi,
  • Çakmak Temizliği,
  • Fan Temizliği,
  • Yanma Odası Temizliği,gibi işlemler yapılmaktadır

İşte yukarıda da görüldüğü üzere kombi bakımında tesisatın su yolları ile alakalı herhangi bir çalışma yapılmamaktadır. Sadece kombi içi parçalar ile alakalı işlemler yapılır. Ayrıca kombi temizliği için herhangi bir makineye filan gerek yoktur.Hatta sizden elektrik süpürgesi bile isteyebilirler. Ama petek temizliğinde ise makine gereklidir. Hatta firmamız tesisatın durumuna iki makine bile kullanmaktadır. Ayrıca tesisat ile alakalı bir problemde tesisatın bağlantı şeklinde bir hata veya sızdıran bir yer var ise bunu düzeltebilecek kabiliyet ve bilgiye sahiptir.

Çerkezköy Petek Temizliği Nasıl Yapılır?

Petek temizliği işlemi için önce uygun bir alan seçimi yapılır. Bu kombi altı da olabilir veya banyodaki havlupan da olabilir. Tesisatın durumuna göre tesisat ekibimiz yıkama işlemini hangi makine ile yapacağına karar verebilir. Çünkü firmamız tek makine ile çalışmamaktadır. Teknolojinin getirdiği tüm yenilikleri bünyesinde bulunduran firmamız gerektiğinde kimyasallı yıkama gerektiğinde ise hava destekli yıkama makineleri ile temizlik işlemini gerçekleştirmektedir.

  • Petek temizleme makinesi uygun bir alandan  sisteme bağlanır
  • Bütün peteklerin vanası kapatılır sadece bir peteğin vanası açık bırakılır
  • Petekler sökülmeden tek tek bir noktadan ön yıkama yapılır
  • Bütün petekler açık konumda İlaçlı yıkama yapılır
  • Durulama işlemi yapılır
  • Filtre Temizliği yapılır
  • Koruyucu kimyasal  ilave edilir( İsteğe Bağlı)
  • Sistem yakılıp hava alma işlemi yapılır.
  • Sistem yakılıp test edilir ve çalışır vaziyette teslim edilir.
  • Bu işlemler sırasında evde kesinlikle kirlenme söz konusu değildir.

20 Ekim 2018 tarihinde Genel içinde yayınlandı ve , , olarak etiketlendi. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin. Yorum yapın.

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Connecting to %s

%d blogcu bunu beğendi: